liberg ali b van muiswinkel en jandino in hoftheater

De kaartverkoop voor het seizoen 2016-2017 start op vrijdag 20 mei om 10.00 uur aan de kassa van het HOFtheater en per telefoon (0572-361361). HOFgenoten kunnen van
9 tot en met 19 mei met voorrang kaarten kopen. HOFgenoten zijn vrienden van het HOFtheater en iedereen kan vriend worden voor 25 euro per seizoen.

Vanaf 1 mei is het volledige programma te zien.

Hans Liberg
De internationaal gelauwerde muziekkomiek Hans Liberg betreedt op 17 november 2016 het podium van het HOFtheater met een volledig nieuwe muzikale show. Muziek verbindt, muziek verbroedert en helemaal als humor het transportmiddel is. De speler van meer dan 20 instrumenten brengt dé ideale muziekles in een internationale show.

Ali B
Elke inwoner van Nederland heeft een mening over Ali B. Homo’s vinden dat hij mee moet varen op de Marokkaanse boot tijdens de Gay Pride. Imams vinden dat hij vaker de islam moet prediken op TV. Nederlanders vinden dat hij de Marokkaanse jeugd moet aanspreken. Politici vinden dat hij in het openbaar afstand moet nemen van IS. Maar wat vindt Ali zelf? Wat is het antwoord van Ali op al deze meningen? In ‘Je suis Ali’, in Raalte te zien op 9 december 2016, wordt duidelijk welke kant Ali zèlf kiest.

Erik van Muiswinkel
Het vorige programma ‘Schettino!’ van Van Muiswinkel werd beloond met de cabaretprijs Poelifinario. Met ‘De Olieworstelaar’ is Erik van Muiswinkel klaar voor de volgende ronde! In deze voorstelling heeft de cabaretier een geduchte tegenstander; Erik zelf. Op 21 januari 2017 laat hij in honderd minuten zichzelf alle hoeken van de ring zien met stevige grappen, relativeringen en rake typeringen. ‘De Olieworstelaar’ is een grappig, grimmig en uitputtend man tegen man-gevecht waarin de cabaretier zichzelf tegenkomt, het opgeeft, toch doorzet en het publiek uiteindelijk laat winnen.

Jandino Asporaat
‘Keihard’, dat gaat Jandino en dat is dan ook de naam van de zesde voorstelling van deze veelzijdige cabaretier. Want Jandino doet niet aan concessies als het om zijn carrière gaat. Bij hem is het simpel; je komt en je gaat. Daartussen moet je lachen, het liefst keihard! Zijn tour sluit hij als eerste cabaretier ooit af in de Kuip, maar daarvoor komt hij op 2 april 2017 langs in het HOFtheater met typetjes, stand up comedy, zang en dans.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.