lemelervelder veroordeeld voor verkrachting van twee stiefdochters

Een 44-jarige man uit Lemelerveld is door de rechtbank veroordeeld voor verkrachting van twee stiefdochters. Hij moet twee jaar de cel in, waarvan zes maanden voorwaardelijk, meldt RTV Oost.

De man heeft beide meerderjarige stiefdochters op drie verschillende tijdstippen seksueel misbruikt. Eerst heeft de man jaren geleden tijdens een vakantie in Kroatië, toen hij naast zijn oudste stiefdochter op een strand lag, vingers in haar vagina gebracht zonder zich af te vragen wat zij hiervan vond.

Man stelde zich dominant op
Vorig jaar heeft hij zijn jongste stiefdochter op twee achtereenvolgende avonden seksueel misbruikt, waarbij hij zowel met zijn vingers als met zijn tong haar lichaam binnendrong. De stiefdochter van de man is autistisch en daardoor kwetsbaar. Daarnaast was sprake van een fors leeftijdsverschil en heeft de man zich dominant opgesteld.

De stiefvader duwde het toen 18-jarige meisje op het bed en ging voorbij aan de tekenen die zij gaf dat zij de seksuele handelingen niet wilde. De man deed niets met het verzet van zijn stiefdochter en was uitsluitend bezig met zijn eigen lustgevoelens.

Contactverbod opgelegd
Aan de straf zijn een proeftijd van drie jaar en bijzondere voorwaarden verbonden. Zo moet de man zich laat behandelen bij een forensische polikliniek. Ook kreeg hij een contactverbod met zijn stiefdochters opgelegd.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.