ledenvergadering pb heino met presentatie ex inbreker

Op woensdag 13 april zal Plaatselijke Belang Heino haar jaarlijkse ledenvergadering houden in het Dorpshuus. Vanaf 19:00 uur is de zaal open en de vergadering zal starten om 19:30. Na het bespreken van het jaarverslag over 2015, de financiën en de bestuurssamenstelling zal er gelegenheid zijn voor het stellen van vragen aan wethouder Wout Wagenmans.

Vanaf 20:05 uur is er een korte pauze en zal de zaal open zijn voor alle inwoners van Heino (ook niet-leden). Vervolgens zal om 20:20 uur ex-inbreker Evert Jansen starten met een presentatie over inbraakbeveiliging.

Evert zal ’s middags een aantal uren door Heino lopen om situaties te fotograferen en deze foto’s zullen ’s avonds worden gebruikt in de presentatie. Hij zal vertellen hoe inbrekers te werk gaan en uitleggen wat je kunt doen om uw huis minder aantrekkelijk te maken voor inbrekers.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.