krachtpatsers komen aan hun trekken op elshoffeest

Zowel getrainde als ongetrainde teams zijn van harte welkom om mee te doen en op een gezellige en sportieve manier hun krachten te meten.

De ongetrainde teams strijden weer om de TTC Elshof Super bokaal. Iedereen mag meedoen, dus grijp die kans om een jaar lang kampioen touwtrekken van de Elshof te zijn met je straat, club of vriendengroep. Een ongetraind team bestaat uit: zeven heren, negen dames of vijf heren en drie dames.

De getrainde teams komen in een aparte categorie uit. Zo’n team bestaat uit zes heren, acht dames of vier heren en drie dames.

Een team mag maximaal twee wisselspelers inzetten.

Het kampioenschap begint om 19.30 uur op het feestterrein. Inschrijfgeld bedraagt 15 euro per team. Opgeven kan via de website van het Elshoffeest: staging2.elshoffeest.nl

Dit jaar is ook de trekbok aanwezig, waarop iedereen individueel zijn of haar krachten kan meten. Na afloop is er natuurlijk de feesttent waar het verloren vocht weer op peil gebracht kan worden.

Voor informatie over het touwtrekken kun je contact opnemen met Mariska Jalink via 06-25147710 of mariskajalink@hotmail.com. Voor alle andere vragen over of aan het Elshoffeest: info@elshoffeest.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.