kom plantjes kopen bij de stekjesmarkt in heino

Het is voorjaar in de tuin. Dat is een goede reden om een bezoek te brengen aan de jaarlijkse stekjesmarkt van Heino. Het aanbod is weer erg groot.

Verschillende standhouders bieden gezamenlijk een gevarieerd assortiment aan. Te koop zijn onder meer plantjes voor de groentetuin (sla, tomaat, pootaardappelen, pompoenen, courgettes, etc), bloeiende perkplantjes, kruidenplanten, rabarber stekken, dahlia knollen, vaste planten, eenjarigen (cosmea, ridderspoor, zinnia’s, kattesnorren, etc.) en kleinfruit (aardbeien, bessenstruiken, frambozen).

Op de markt staan naast Boerderij Zuz & zo onder anderen de imkervereniging Heino, kruidentuin Allegaartje, Mein ten Brinke (tuin Colckhof), Paula Overkempe (Shetland-wol) en Gerrie Rechterschot (stekjes en aanverwante producten). De markt wordt omlijst met accordeonmuziek. Uiteraard is er koffie met een versnapering verkrijgbaar.

De markt is op zaterdag 23 april van 10.00 tot 13.00 uur op het erf van Zuz & zo aan de Nieuwe Wetering 1 (Lierderholthuis).

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.