kom genieten tijdens de den alerdinck zomerfair 2016

Dé gezelligste fair van Oost Nederland komt er weer aan! Van vrijdag 12 t/m zondag 14 augustus organiseert organisatiebureau Plan Effect voor de derde keer de Den Alerdinck Zomerfair op Havezathe Den Alerdinck. Live muziek, unieke producten, (kids-)activiteiten , demonstraties en workshops, kortom een gezellig dagje uit voor jong en oud!

Den Alerdinck biedt de fair een prachtig groen decor dat zich kenmerkt door een glooiend landschap, mooie tuinen, een knusse boomgaard en dit alles in een stijlvolle setting. Met een aanbod van +/- 80 standhouders met producten op het gebied van wonen, lifestyle, food, luxeproducten, beauty, fashion, tuin en meer.

Kom ook genieten tijdens de Den Alerdinck Zomerfair! Ervaar het goede leven zelf op 12, 13 en 14 augustus 2016. De fair is dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.