Home / archiefcentraal / kinderloop voor samenloop voor hoop

kinderloop voor samenloop voor hoop

Tijdens de SamenLoop voor Hoop op 28 en 29 mei organiseren studenten van de Landstede voor de jeugd een speciaal ‘Kinderplein’ met veel activiteiten zoals springkussen, rodeostier, hindernisbaan, schminken en nog veel meer. Ook wordt er een ‘Kinderloop gehouden’.

Kinderloop
De kinderloop wordt gehouden op zondag 28 mei van 10.30 tot 10.54 uur. Kinderen kunnen alleen of met vriendjes, vriendinnetjes, clubgenootjes, klasgenootjes, buurtkinderen, neefjes, nichtjes 24 minuten wandelen op het parcours van de SamenLoop voor Hoop Raalte. Alle kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar kunnen aan de loop meedoen. Deelname is gratis en alle kinderen die zich vooraf opgeven krijgen een SamenLoop T-shirt gratis.

Geld inzamelen
Door middel van de kinderloop probeert de organisatie extra geld bijeen te brengen voor KWF Kankerbestrijding. Daarom wordt de deelnemende kinderen gevraagd zich door mensen te laten sponsoren of op een andere manier geld in te zamelen. De kinderen kunnen hiervoor zelf of met hun team een leuke activiteit bedenken, zoals bijvoorbeeld het inzamelen van lege flessen of het doen van klusjes.

Ook meedoen?
Meer informatie over de kinderloop vind je op de website www.samenloopvoorhoop.nl/Raalte. Inschrijven kun via www.kinderloopraalte.nl

Lees ook

Nomineren voor Goudhaentje weer mogelijk

RAALTE – Inwoners van de gemeente Raalte kunnen weer initiatieven of projecten nomineren voor een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.