Home / archiefcentraal / kerkplein olst opgefrist met ijskar

kerkplein olst opgefrist met ijskar

ABC de Cirkel is een organisatie die werkt met en voor jongeren en volwassenen met niet aangeboren hersenletsel, burn-out klachten, autistische spectrum stoornis en (in overleg) voor mensen met een licht verstandelijke beperking.

Vanuit huize Westervoorde in Olst biedt ABC de Cirkel onder andere arbeidstraining, een activiteitencentrum, jobcoaching, sociale activering en ambulante begeleiding. En met veel succes, want het aantal cliënten blijft groeien, de uitstroom is goed en het aanbod is divers.

Toek-toek
Eén van de projecten is de IJZ-kar, een omgebouwde toek-toek vol met ambachtelijke bereid Italiaans ijs (zonder toevoegingen en natuurlijk bereid). Cliënten van ABC de Cirkel gaan iedere week met de kar op pad. Op vrijdag naar het Kerkplein, maar desgewenst ook naar feesten en partijen.

Lees ook

Egbert den Daas opnieuw lijsttrekker van Lokaal Alternatief

HEINO – Lokaal Alternatief heeft de lijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen in de gemeente Raalte …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.