kansplus viert in raalte 50 jarig bestaan

KansPlus is ontstaan uit initiatieven van ouders, om de belangen van mensen met een verstandelijke beperking te behartigen. Naast belangenbehartiging is KansPlus ook een vereniging die wil verbinden en een ontmoetingsplek wil zijn.

Wethouder
De feestelijke middag in Raalte werd geopend door de voorzitster van de vereniging, Lenie Machiels, waarbij zij de geschiedenis van KansPlus vertelde. Wethouder Hiemstra van de gemeente Raalte hield een korte toespraak.

Vervolgens barste het feest los met muziek en dans. Clown Henkie werkte op de lachspieren van menigeen met rare grappen en grollen. Toen het feest ten einde liep gingen alle bezoekers met een mooi jubileumboekje naar huis.

Wil je meer weten over KansPlus en het promotiefilmpje bewonderen? Kijk dan op staging2.kansplus.nl/middenoverijssel

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.