Home / archiefcentraal / kansplus viert in raalte 50 jarig bestaan

kansplus viert in raalte 50 jarig bestaan

KansPlus is ontstaan uit initiatieven van ouders, om de belangen van mensen met een verstandelijke beperking te behartigen. Naast belangenbehartiging is KansPlus ook een vereniging die wil verbinden en een ontmoetingsplek wil zijn.

Wethouder
De feestelijke middag in Raalte werd geopend door de voorzitster van de vereniging, Lenie Machiels, waarbij zij de geschiedenis van KansPlus vertelde. Wethouder Hiemstra van de gemeente Raalte hield een korte toespraak.

Vervolgens barste het feest los met muziek en dans. Clown Henkie werkte op de lachspieren van menigeen met rare grappen en grollen. Toen het feest ten einde liep gingen alle bezoekers met een mooi jubileumboekje naar huis.

Wil je meer weten over KansPlus en het promotiefilmpje bewonderen? Kijk dan op www.kansplus.nl/middenoverijssel

Lees ook

Collecties historische publicaties deels samengevoegd

Rijnbrink, Athenaeumbibliotheek en Historisch Centrum Overijssel ondertekenen convenant REGIO – Als geïnteresseerde in historische publicaties …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.