jason fredrick vanavond in hedon toegang gratis

Na zanger te zijn geweest in een bigband neemt Jason Fredrick nu zelf de gitaar ter hand. Zijn Engelstalig en Nederlandstalige nummers zitten vol energie en bestaan uit aanstekelijke pop nummers met een jazz randje en vrolijke melodie. Muzikale helden en inspiratie bronnen voor hem zijn Jason Mraz, Jamie Cullum en Nielson.

Vanavond treedt hij voor het eerst op samen met zijn band welke bestaat uit Anne Doeleman (backingvocals), Hidde Groote Schaarsberg (saxofoon), Beerend Gerats (drums), Timo Slob (keys) en Janwillem te Voortwis (bas). Jason’s muziek is energiek en swingend en met bewegelijke moves neemt hij het publiek mee in zijn optreden. Dit is ook wat hij het liefst doet: het publiek entertainen met zijn muziek.

Meer informatie over Jason Fredrick is te vinden op staging2.facebook.com/jasonfredrickmusic

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.