jason fredrick laat hedon zwolle swingen

Na veel solo optredens op festivals, kroegjes en podia’s had hij voor deze avond voor het eerst een vijf-koppige band om zich heen. In het begin van de avond was de kleine zaal van Hedon al goed gevuld. In intieme sfeer begon Jason Fredrick te spelen en het publiek luisterde aandachtig.

Samen met zijn band – Beerend Gerats (drums), Janwillem te Voortwis (bas), Timo Slob (keys), Hidde Groote Schaarsberg (saxofoon), Anne Doeleman (backingvocals) – begon hij met een rustig nummer en bouwde hij daarna show op. Jason Fredrick zorgde voor een goede, dynamische set met zowel uptempo als luister liedjes. Bij het nummer ‘Everything’ ging de zaal uit zijn dak en zong iedereen uit volle borst mee. De nummers van Jason Fredrick zijn swingend, vrolijk en hebben een aanstekelijke melodie. Door de saxofoon krijgt de muziek een verassende en vernieuwende twist.

‘Ik vond het geweldig om voor de eerste keer met band op te treden in Hedon! Er staan een aantal nieuwe bandoptredens gepland en ik kan niet wachten om mijn muziek aan nog meer mensen te laten horen.’ Woensdag 27 april (Koningsdag) treedt Jason Fredrick op in Atak, Enschede.

Deze week zal op de Facebook pagina van Jason Fredrick de aftermovie van het optreden in Hedon te zien zijn. staging2.facebook.com/jasonfredrickmusic.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.