jan de haan erelid kwiek overleden op 77 jarige leeftijd

Kwiek heeft op haar digitale thuishaven een laatste eer aan de betrokken clubman bewezen met een mooie im memoriam. Zo valt er te lezen:

‘Jan heeft zoveel voor Kwiek gedaan, dat het niet allemaal te omschrijven is. Zo is hij bestuurslid geweest, (bonds)scheidsrechter, heeft hij scheidsrechteropleidingen gegeven en scheidsrechters beoordeeld. Voor al zijn vrijwilligerswerk is Jan ook beloond met benoeming tot lid in de orde van Oranje Nassau.

Tenslotte kennen de meeste mensen hem in de laatste jaren als de man van de krentenbroodactie bij Kwiek. Jan onderhandelde scherp bij de inkoop en wist altijd op de cent nauwkeurig te melden wat de opbrengst was. Tijdens zijn ziekte heeft hij zelfs de inkoop van de laatste krentenbrood actie gecoördineerd. Dat getuigt hoever zijn clubliefde ging.

Jan was een graag geziene man bij de thuiswedstrijden op de tribune. Hij was tot het laatst toe scherp op alles wat er gebeurde en had als betrokken lid overal een objectieve mening over, maar altijd een mening die gebaseerd was op eerlijkheid en sportiviteit. Dat Jan erelid van de handbalvereniging Kwiek is, is meer dan verdiend. Jan was een groot vrijwilliger. Jan was van ons, maar bovenal Jan was Kwiek.’

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.