Home / archiefcentraal / initiatiefnemers dragen wandelroute sallandse zandloper over

initiatiefnemers dragen wandelroute sallandse zandloper over

De Sallandse Zandloper is een lange-afstand-wandelroute van oost naar west, van rechts naar links, dwars door Salland. De route loopt van hoog naar laag: van het Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug naar de uiterwaarden van de IJssel, met ruim 65 meter hoogteverschil.

De route is ontstaan in 2008 en maakt inmiddels onderdeel uit van het wandelnetwerk Salland. De route is weer helemaal bij de tijd met een vernieuwd routeboekje, met aangepaste route informatie en een geheel vernieuwde website.

Lees ook

Stekjesbeurs in centrum Lettele

LETTELE – Zij-actief houdt op zaterdag 2 oktober weer de jaarlijkse stekjesbeurs in het centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.