ineke koerhuis vestigt zich in de berk

Sinds 2007 heeft Ineke Koerhuis haar eigen administratiekantoor. Deze is inmiddels zo gegroeid dat er gezocht werd naar een kantoorruimte die meer mogelijkheden biedt.  

In De Berk aan de BK straat zijn meerdere zelfstandigen gevestigd. Op deze manier kunnen zij elkaar versterken en kan Ineke haar eigen identiteit van haar bedrijf behouden.

Inmiddels is Ineke al jaren aangesloten als consulent bij het Register van Belastingadviseurs. De jaarlijkse verplichte bijscholing zorgt ervoor dat haar kennis op peil blijft. Ineke werkt tevens met meerdere accountants samen die vaak zelf ook als zelfstandige aan de slag zijn.

Veel zelfstandigen en particulieren weten Administratiekantoor Ineke inmiddels te vinden om hun administratie en belastingaangiftes te laten verzorgen.

Ook De Berk wordt goed gevonden. “Sterker nog, we zitten bijna vol”, zegt verhuurder Wilco Lindeboom. Op dit moment zijn er nog een open ruimte met 3 werkplekken beschikbaar (bijvoorbeeld voor een secretaressebureau) en een aantal flexplekken.

Neem voor meer informatie contact op met Lindenhorst Makelaars en Taxateurs.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.