ilse uit raalte wint nk typen met slechts een foutje

Ilse en Ming waren samen met nog zes Raaltenaren en een leerling uit Heino, allen van Tesselhof Opleidingen, afgereisd naar Nijkerk voor het NK Typen. Daar kwamen ze kandidaten uit het hele land tegen.

De deelnemers kregen eerst twee Nederlandse teksten en daarna een Engelse tekst. De bedoeling was om telkens gedurende tien minuten de tekst die op het scherm verscheen zo snel mogelijk over te typen met zo min mogelijk fouten.

1 foutje
Er werd in de categorie ’tot 13 jaar’ goed gescoord door de Raaltenaren. Ilse Kemper behaalde de eerste plaats met 2637 aanslagen en maakte daarbij slechts 1 fout, Ming van Eunen eindigde op de derde plaats.

Samen wonnen ze ook nog in schoolteamverband, waardoor Tesselhof Opleidingen uit Raalte voor de vijfde keer de beker voor de Beste Opleider van Nederland kreeg.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.