ida van dril brengt kodo tot leven in holstohus

Ida van Dril speelt op zaterdag 9 april de spannende familievoorstelling Kodo, het geheim van de Samurai (6+) in het Holstohus theater in Olst. Een geraffineerd verhaal waarin eeuwenoude thema’s als moed, vriendschap en trouw zijn verpakt. Aanvang: 14.30 uur.

Kodo, het geheim van de Samurai is een familievoorstelling naar aanleiding van het boek Kodo, de weg van de boog; een boek van Bert Kouwenberg met prachtige illustraties van Mark Janssen. Als geen ander weet Janssen de Japanse sfeer van hoge, kale bergen, brede, bevroren rivieren, tere bloesems en dreigende ninja’s op te roepen in een magisch spel van licht en donker. Door middel van de nieuwste projectietechnieken komen deze schitterende tekeningen op magische wijze op de vloer tot leven. Samen met tekst, (poppen)spel en muziek versmelten ze en nemen het publiek mee naar een hele nieuwe wereld. De wereld van Kodo.

Het verhaal
Kodo woont samen met zijn vader in een afgelegen woud. Van zijn moeder kan hij zich bijna niets meer herinneren. Op een dag vindt hij een jong vosje, dat net als hij zonder moeder moet opgroeien. Kodo neemt hem mee naar huis en de twee worden de beste maatjes. Dan ontdekt Kodo dat zijn vader een groot geheim verbergt. Voor hij het weet komt de jongen oog in oog te staan met een oude aartsvijand van zijn vader en ontrafelt hij het geheim dat zijn leven voorgoed zal veranderen…

De voorstelling vindt plaats op zaterdag 9 april om 14.30 uur in het Holstohus Theater in Olst. Kaarten kosten 8 euro en zijn te koop via staging2.theatersolstwijhe.nl en bij DA drogist Bourquin, Boek en Kantoor Korten en Tourist Info Holstohus.

Kijk voor meer informatie over de voorstellingen op staging2.theatersolstwijhe.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.