huyskweker pot opent seizoen zomerbloeiers

Kwekerij Pot uit Mariënheem opent op zondag 17 april de kassen voor het publiek. Dat is tegelijkertijd de opening van het seizoen van de zomerbloeiers. Van 10.00 uur tot 17.00 uur ben je van harte welkom aan de Hooilandweg 2a in Mariënheem.

De afgelopen maanden zijn ze met hun team druk geweest om alles weer gereed te krijgen voor het aankomende zomerseizoen. Vanaf week 48 in 2014 zijn ze daarvoor al weer begonnen met het stekken en bewortelen van zomerbloeiers in de verwarmde en belichte kas.

De hele winter en voorjaarsmaanden van 2016 worden daarmee de eigen planten vermeerderd en opgekweekt. Het resultaat daarvan is te zien vanaf 17 april. De kassen staan weer vol met allerlei soorten en kleuren zomerbloeiers in een bijzonder groot assortiment en hoeveelheid. Ook de speciale Huyskweker hangpotten met waterreservoirs kun je vanaf dan weer bewonderen en kopen. Ze adviseren je graag over de zomerbloeiers in hangpotten en de turbovoeding, zodat je ook de hele zomer volop kunt genieten van een uitbundige groei en bloei.

De ronde hangingbaskets met waterreservoir van vorig jaar kun je omruilen. Lever de potten onbeschadigd en schoon in en ontvang 4 euro korting bij aankoop van een nieuwe gevulde hangpot.

De kassen hangen weer vol met allerlei soorten en in allerlei kleuren, zodat je zelf je eigen keuze kunt maken. Vele soorten zomerbloeiers voor tuinbeplanting in diverse potmaten. Kwekerij Pot, Huyskweker , Hooilandweg 2a, Mariënheem, tel .0572-360966, staging2.huyskweker-pot.nl

De kwekerij is normaal geopend van maandag t/m zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur (zat. tot 17 uur)

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.