heino verliest in extremis

De wedstrijd begon slecht voor Heino. Al in de vijfde minuut scoorde Noud Jilesen namens Orion de openingstreffer. Na bijna een half uur spelen kwam Heino terug van de acherstand. Bram Eijkelkamp scoorde met een kopbal op aangeven van Jeroen Bos. Vlak voor rust kwam Orion weer op voorsprong. Luuk d’Hooghe benutte een penalty.

In de tweede helft ging Heino vol op jacht naar de gelijkmaker. Het harde werken werd beloond want Rik Keijzer maakte de achterstand weer goed. Lang leek het erop dat de wedstrijd in een gelijkspel zou eindigen, maar toen was daar weer Orion die in blessuretijd de 2-3 maakte.

[tweetwidget type=”single” query=”716626383276019713″ height=”0″ limit=”1″ autoscroll=”0″]

Door de zure nederlaag blijft Heino steken op twintig punten en staat het op de tiende plek. De volgende wedstrijd is voor Heino een uitwedstrijd tegen TVC’28, de nummer twaalf in de Eerste klasse E.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.