heiki laing vergroot titelkansen op nk motorcross

De start dat moet beter. Die boodschap vanuit de technische begeleiding van de Haarlese motorcrosser in de voorbereiding, leek zondag zijn vruchten af te werpen.

Vuurpijl
Bij de start van de eerste manche schoot de coureur van Hartelman Yamaha als een vuurpijl uit de hekken en pakte meteen kopstart. Bij het ingaan van de eerste bocht moest hij helaas een plaats afstaan waar hij de hele tweede manche op plek twee zijn rondjes maakte. In de voorlaatste ronde moest hij nog een plaats afstaan waardoor hij als derde over de streep kwam.

Bij de start van de tweede manche liet hij het zelfde kunstje nog eens zien en kwam hij wederom goed uit de startenhekken en werd hij vierde.

Volwassen
Een goed constant resultaat wat Heiki zonder onnodige risico’s een mooie derde plaats in het dagklassement opleverde. Waar hij in de voorgaande seizoenen op het randje reed en onnodig tegen blessures opliep, reed Laing zondag met zijn verstand en maakte een volwassen indruk.

Door de constante resultaten is Laing niet langer een gevaarlijke outsider voor de titel, maar een man om serieus rekening mee te houden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.