Home / archiefcentraal / heiki laing houdt hoofd koel op nk in lelystad

heiki laing houdt hoofd koel op nk in lelystad

Laing, die gefocust was op een goede start, kwam in zijn eerste manche pas al negende uit de eerste bocht. Maar in een razend tempo reed de man van Hartelman motoren terug na een tweede positie in de wedstrijd.

Valpartij
Bij het passeren van de eerste man werd hij echter meteen afgesneden en werd er door de kopman ‘slim’ geremd waardoor Laing ongelukkig ten val kwam. De man van het JP extreme team werd ondanks deze valpartij nog knap vierde. In de tweede manche werd hij als derde afgevlagd.

Laing maakte wederom een fitte gefocuste indruk en het meest belangrijke: hij hield zijn hoofd koel. Waar hij het eerder wel eens liet liggen na een valpartij en/of een slechte start geeft de Haarlenaar dit seizoen niet op. Kortom: alle ingrediënten zijn aanwezig voor een topseizoen.

Lees ook

Carolien Jonkman: Ome Jan

Mijn ome Jan is overleden. Hij was mijn peetoom. Toen hij ziek werd, is aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.