heeten te sterk voor lemelerveld

In de eerste helft hadden beide ploegen kansen. De ploegen waren gelijkwaardig aan elkaar. In de tweede helft werd er al vroeg gescoord door Heeten. Quinten Rensen brak de ban voor Heeten. Twintig minuten na de openingstreffer scoorde Heeten opnieuw. Dennis Aarnink besliste de wedstrijd namens Heeten.

Heeten staat in 3B op de twaalfde plek met achttien punten. Heeten heeft een punt meer dan nummer dertien Brummen en drie punten meer dan nummer veertien Heerde. De nummers dertien en veertien degraderen aan het einde van he seizoen naar de vierde klasse. De nummers elf en twaalf spelen nacompetitie tegen degradatie. Heeten heeft drie punten minder dan Beekbergen, die op dit moment op de veilige nummer tien staat. Volgende week zondag komt bij Heeten koploper Columbia op bezoek.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.