heeten ondanks punt tegen zvv56 niet tevreden

Lettele-trainer Alex Booij vindt dat er meer in had gezeten. “Ik ben eigenlijk heel erg teleurgesteld over de uitslag.” In de eerste helft speelde Lettele onder de maat. Booij: “Laten we maar zeggen dat het door een gezonde spanning komt.” Toch komt de thuisploeg op een 1-0 voorsprong door een benutte strafschop van Chiel van Dartel. “Die was makkelijk gegeven”, zegt Booij, “Van Dartel neemt eigenlijk de bal verkeerd aan en daarna raakte de verdediger van ZVV hem licht. Er zijn scheidsrechters die er geen strafschop voor geven.”

In de tweede helft kreeg Heeten vele grote kansen om de voorsprong te vergroten, maar ondanks dat de spitsen regelmatig vrij kwamen te staan voor de keeper wilde de tweede goal maar niet vallen. Daarmee is direct het grote probleem van Heeten blootgelegd: scoren. “In de laatste 4 wedstrijden hebben we maar 4 punten gepakt, terwijl we als we onze kansen hadden afgemaakt, al deze wedstrijden zouden hebben gewonnen. En daardoor wordt het moeilijk om de strijd tegen degradatie te ontlopen, al moeten we daar wel voor gaan.” Een oplossing om het scorend vermogen te verbeteren heeft de trainer van Heeten nog niet gevonden. “Wij hebben best wel spelers die kunnen scoren, zeker iemand als Chiel van Dartel. Alleen Barcelona heeft met Lionel Messi ook iemand die vaak scoort, maar die heeft nu ook al 5 wedstrijden geen doelpunt meer gemaakt. Dus een echte oplossing heb ik nog niet gevonden.”

Hieronder vindt u de stand in de strijd tegen degradatie. De nummers 11 en 12 spelen nacompetitie, de nummers 13 en 14 degraderen rechtstreeks:

PlaatsTeamGespeeldPunten
8Lemelerveld2222
9ZVV’562222
10Albatross2221
11Beekbergen2221
12Brummen2220
13Heeten2219
14Heerde2216

 

Volgende week zal Heeten een nieuwe poging doen om alsnog voldoende doelpunten te scoren om te winnen. Dat moet dan gebeuren tegen Brummen, dat net als Heeten volop is verwikkeld in de strijd tegen degradatie. De wedstrijd wordt gespeeld op Sportpark De Hazenberg en begint aanstaande zondag om 14.00 uur.

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.