heeten kan geen vuist maken tegen columbia

Op een zonovergoten sportpark in Heeten kwam koploper Columbia op bezoek. Een lastige opgave voor de thuisploeg. SV Heeten zal de komende weken punten moeten pakken om rechtstreeks degradatie te voorkomen. Alles is daarin nog mogelijk, aangezien de achterstand op de nummer twaalf slechts twee punten is.

SV Heeten begon zondagmiddag met de zelfde elf als vorige week, waarmee het met 2-0 wist te winnen van vv Lemelerveld. Hoewel er een aardig verschil zit tussen de tegenstander van vorige week en a.v.v. Columbia, deed SV Heeten niet veel onder voor de koploper. Toch kwam laatstgenoemde in de achtentwintigste minuut via een schitterend afstandsschot op voorsprong.

Niet veel later leek Heeten op gelijke hoogte te komen door een doelpunt van Rick Kemper, maar de doelpoging werd afgekeurd vanwege onreglementair duw en trek werk voor het doel van Columbia.

Na rust bleef Heeten het goede spel uit de eerste helft voortzetten. Dit resulteerde in een goede kopkans voor Chiel van Dartel, maar hij knikte net naast.

Uiteindelijk had Columbia het geluk van een aanstaande kampioen op 0-2 door een rake kopbal van Mischa Hendriksen.

De bezoekers hielden de resterende minuten het doel schoon en konden opnieuw drie punten bijschrijven. Volgende week speelt SV Heeten een duel tegen ZVV’56. De wedstrijd in Heeten zal rond de klok van twee starten.

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.