haarle blijft zoeken naar de juiste vorm

Haarle verkeerd al een tijdje niet in de juiste vorm. “We kunnen al een aantal wedstrijden niet brengen wat we willen brengen”, zegt Haarle-trainer Patrick Wijsman. “We zijn op zoek naar de juiste vorm. Eerder wisten we in een serie van 6 of 7 wedstrijden van een halve kans een heel doelpunt te maken”, verteld Wijsman. Kleine kansen worden nu wat makkelijker weggeven en worden eerder tot tegengoal gepromoveerd door de tegenstander. “Er is minder vertrouwen in de ploeg. Spelers willen soms de bal niet meer hebben als ze het juiste gevoel niet hebben.”

Al binnen tien minuten kwam Haarle op een achterstand. “We waren even niet scherp in de dekking, maar gelukkig pakten we het daarna weer op en kregen we meer kansen”. Onder andere Erik Westendorp was gevaarlijk, maar hij had pech in de afwerking. Toch hield Haarle het overwicht in handen en kwam Holten tot de rust nauwelijks aan voetballen toe.

“Na tien minuten in de tweede helft verkijken we ons op een lange bal en staat het 2-0”, vervolgd de hoofdtrainer. Ondanks dat Haarle achterin 1-op-1 ging spelen, kon Haarle niet vaak meer gevaarlijk kon worden. “Haarle maakte de fouten die Holten niet maakte, dus is het terecht dat we met 2-0 verliezen”.

In de aankomende week speelt Haarle twee wedstrijden, namelijk eerst aanstaande donderdag thuis tegen Dalfsen en zondag thuis tegen Broekland. “Het is wel wat veel”, zegt Wijsman, “want afgelopen week hebben we ook twee keer gespeeld. Het heeft een voordeel en een nadeel. Het voordeel is dat we nu weer gelijk komen in het aantal wedstrijden, maar het nadeel is dat je in een korte periode veel arbeid moet verrichten”.

De wedstrijd van donderdag tegen Dalfsen begint om 19.30 uur, de aftrap van de wedstrijd van aanstaande zondag tegen Broekland is om 14.00 uur.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.