go ahead eagles wint ook van helmond

De wedstrijd kwam wat voorzichtig op gang, maar al na een kwartier spelen leek Helmond Sport op voorsprong te komen. Kerk passeerde Lambooij en werd naar de grond gewerkt in de zestien meter. De daarop volgende penal werd echter over geschoten door Sam Strijbosch.

Na een half uur spelen is het wel raak aan de andere kant. Go Ahead Eagles komt op 0-1 door een mooie kopbal van Kenny Teijsse. Schenk geeft de bal op Van Ewijk, die vervolgens Maatsen bereikt. Een geweldige voorzet wordt binnengekopt door Teijsse.

Go Ahead krijgt in het restant van de eerste helft nog een paar goede kansen, maar vergeet de voorsprong te vergroten. 0-1 is de ruststand.

De tweede helft komt Helmond beter uit de startblokken, maar de verdediging van Go Ahead zwicht niet. Sterker nog, het komt nog op 0-2 door wederom een doelpunt van Teijsse. Even later wordt het ook nog 0-3, wanneer Teijsse een bal verlengt op Wolters, die vervolgens klaarlegt voor Maatsen.

Ver in blessuretijd wordt het ook nog 0-4, wederom door een doelpunt van Maatsen. Hij rond een bal van Van Overbeek af.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.