go ahead eagles scoort niet en speelt gelijk

Na overwinningen tegen Oss (5-0) en Almere City (3-4) hebben de Eagles in Eindhoven vandaag gelijkgespeeld tegen FC Eindhoven.

Go Ahead Eagles begon in Eindhoven met het spel te maken. Eindhoven zette daar zo af en toe een counter tegenover. De Deventaren kregen mogelijkheden om te scoren via Wolters, Schenk en De Kogel. De grootste kans was er na een kopbal van Van der Meer die via Vriends van richting werd veranderd. Na zo’n 40 minuten spelen moest Leon de Kogel noodgedwongen het veld verlaten met een blessure, zijn vervanger was Jerry van Ewijk.

Ook in het eerste deel van de tweede helft domineerden de Eagles. De Eindhovenaren kwamen echter iets meer uit hun schulp. Go Ahead Eagles bleef de bovenliggende partij, maar scoorde niet meer. Hierdoor werd de eindstand bepaald op 0-0.

Komende maandag spelen de Eagles de thuiswedstrijd tegen directe concurrent Volendam.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.