gewoon carolien verhalen

Mensen die leven vanuit de ziel, vinden verhalen, over het algemeen saai. De beleving zit er niet bij. Ik zie soms een soort van wolk om het hoofd van iemand, het is de energie van onverwerkte emoties. Deze mens kan alleen de wereld bekijken door deze wolk van verhalen heen. Zijn manier van kijken is niet helder. Karin is zich dat ook steeds meer bewust; ” Laatst een spirituele avond bezocht, waarin de “leider” van de avond alleen maar praatte in theorietjes en “Ik denk dat, ik denk zus”. Ik ben erop ingegaan….”wat voel je erbij”..” “het zijn alleen maar theorietjes wat je vertelt”….”het komt niet bij me binnen” …. ( ik kan het niet voelen). Ik voelde dat ik vanuit mijn hart sprak, maar hij werd helemaal klein en hij was enorm gekwetst….voor mij als pleaser best moeilijk om te ervaren. Maar ik voelde mijn hart kloppen…ik mag hem dit proces geven!

Op dat moment gebeurde er iets in de groep, ik voelde onderhuids dat ik daar iets had gedaan wat niet “Heilig” is (hihi). Een aantal mannen die mij normaal een deeksha (een soort handoplegging die je in verbinding brengt met Goddelijke energie) geven, kwamen nu niet naar me toe (ze dachten vast;’wat een takkenwijf’). Een best proces die avond, maar mijn hart stroomde zo…..en mijn hogere zelf gaf aan dat ik niet hoefde te pleasen…dit is zijn proces. Toen ik thuiskwam voelde ik mij enorm machtig, bijna eng! De dagen erna heeft het mij enorm bezig gehouden……..

Angst voor mijn eigen macht.” knap dat ze deze stap heeft gemaakt, dacht ik meteen. Maar ook ervoer ik; is het macht? Of juist kracht of invloed? ik ervaar invloed. Als een mens de mond open doet in dat wat ervaart/ beleeft, dan is er een invloed op anderen. Soms reageren mensen erg onplezierig daarop, zoals Karin merkt. Ze gaat buiten de comfortzone van de groep. Het kost tijd voor een verandering doorgevoerd is. Zo kan een persoon mensen bewust maken dat de balans tussen denken en voelen niet in evenwicht is en er nog onverwerkte emoties zijn. Hopelijk pakken ze de boodschap op.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.