gevaarlijk leuke jeugdvoorstelling wesepe

Op zondag 10 april is het zover, dan claimt Jong Tempo de planken van het Wapen van Wesepe, met een uitvoering van ‘De Boskampi’s’. Een musical gebaseerd op de bekende film en het boek van Marjon Hoffman. Een verhaal vol spanning, maar vooral ook heel veel humor.

“Eigenlijk had Rik Boskamp liever een andere vader gehad. Eentje die niet zo’n verstrooide sukkel was. Eentje die niet, net als Rik zelf, door de kinderen wordt gepest. In maffiafilms gaat het er heel anders aan toe! Rik wil ook wel bij de maffia horen: je kunt alles doen zonder er straf voor te krijgen. Niemand zal het in z’n hoofd halen om je te pesten. Als hij en zijn vader gaan verhuizen naar een ander dorp besluit Rik dat hij voortaan Rikki Boskampi heet. De hele buurt gelooft Riks verhaal over zijn maffia-vader en iedereen wordt doodsbang voor De Boskampi’s. Het leven is ineens een stuk comfortabeler. Alleen, hoe hou je zo’n verhaal geloofwaardig?”

De Boskampi’s wordt in ieder geval heel geloofwaardig neergezet door de dames en heren van Jong Tempo, variërend in de leeftijd van groep 6 t/m eerste jaar brugklas.

Regisseur Simone Groot Lipman: “De hele groep is van het begin af aan onverdeeld enthousiast. De tekst zat er bij de meesten ook al heel snel in, waardoor we echt op tijd konden beginnen met toneelspelen. Daar kan onze volwassen garde nog wat van leren, wat dat betreft!” Deze ‘gevaarlijk leuke’ voorstelling is geschikt voor jong en oud.

De uitvoering wordt gehouden in Het Wapen van Wesepe op zondag 10 april om 14:00 uur. Entree is €5 voor volwassenen, €2,50 voor kinderen t/m 12 jaar.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.