Home / archiefcentraal / gespreksavond over jeugdwet in gemeentehuis

gespreksavond over jeugdwet in gemeentehuis

De gemeenteraad wil weten hoe de inwoners van de gemeente en maatschappelijke organisaties over al deze veranderingen denken. Vandaar deze gespreksavond waarbij de raad zich laat informeren over de stand van zaken aangaande de Jeugdwet. Het gaat dan niet alleen om de cijfers (zoals de budgetontwikkeling en managementinformatie), maar juist om de ervaringen van inwoners en maatschappelijke organisaties.

Iedereen is welkom om mee te praten. De avond is echter niet bedoeld om individuele of persoonlijke vraagstukken te bespreken. Het programma duurt van 20.00 tot 22.00 uur en vindt plaats in het gemeentehuis in Wijhe.

Lees ook

Preview nieuwe Peugeot 508 PSE bij Auto Palace

(Advertorial) ZWOLLE – De nieuwe Peugeot 508 PSE maakt een previewtour door Nederland. Daarbij doet …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.