geflatteerde nederlaag voor marienheem

Na ruim een halfuur spelen kwam koploper Zenderen Vooruit op voorsprong door een doelpunt van Ramon van Os. Lang leek het er op dat dit het enige doelpunt van de wedstrijd zou worden. In de 83e minuut scoorde diezelfde Van Os echter de beslissende 0-2. Amper drie minuten later kwam aan alle twijfel een einde toen Tom Vetketel de 0-3 binnen schoot. In de laatste seconden van de wedstrijd zorgde Van Os ervoor dat hij door zijn derde doelpunt van de wedstrijd topscoorder van de klasse 5A is. Hij heeft in totaal 14 keer het net getroffen.

Volgende week speelt Mariënheem de thuiswedstrijd tegen Manderveen. Zondag wordt er om 14.00 uur afgetrapt. Manderveen verloor zondag nog van Raalte met 2-3.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.