geert grote universiteit verlaat deventer met slaande deuren

Woordvoerder: Sybrand Buve: “De GGU kiest voor een toekomst die in Kampen meer mogelijkheden biedt dan in Deventer, de stad die tien jaar de kans gekregen heeft haar waardering te laten blijken. Er was nadrukkelijke steun van vele burgers, maar die kon de ignorering door en de tegenwerking vanuit de Gemeente niet compenseren. De GGU hoopt dat ook de Gemeente Deventer over tien jaar zal erkennen dat ‘visie’ geen vies woord is. En dat bovendien Kamper Koek veel lekkerder is dan Deventer Koek.”

Als wetenschappers dat soort taal gebriuiken, dan kun je wel stellen dat ze echt boos zijn.

Vrijwilligers laden morgenvroeg vanaf 8 uur vanuit het voormalige Alexander Hegius Gymnasium aan de Hofstraat 1.500 dozen met ca. 50.000 boeken, benevens klein meubilair, in. De verhuisauto rijdt deze naar het leegstaande bibliotheekgebouw van de voormalige Protestants Theologische Universiteit aan de Oudestraat 6 te Kampen.

Wat is de Geert Grote Universiteit?
De GGU wordt gedragen door een groep enthousiaste wetenschappers, studenten en deskundigen. Zij streven naar realisering van een vrijplaats voor onderzoek en onderwijs op academisch niveau, waar aan kwaliteit, authenticiteit en intellectuele integriteit geen concessies worden gedaan en waar het management zich dienend opstelt jegens de wetenschap.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.