formulierenbrigade biedt hulp in olst

Mens en formulier. Het blijft nog vaak een ongelukkige combinatie. Veel mensen hebben er een grondige hekel aan, aan het formulier.

Het team van de Formulierenbrigade heeft kennis van zaken en kan je adviseren bij het invullen van jouw formulier. En welke gegegevens er eventueel bij overlegd moeten worden.

Het betreft bijvoorbeeld: wijzigingen/aanvragen van toeslagen, kwijtschelding gemeentelijke belastingen, aanvragen voor bijzondere bijstand of andere minima-regelingen en verzekeringen of ziektekosten.

Wat niet?
In een aantal zaken moet de Formulierenbrigade je teleurstellen omdat ze daarvoor niet is toegerust. Het onderwerp is dan te specialistisch. Het gaat dan met name om belastingaangiftes, aanvragen voor de immigratie- en naturalisatiedienst (IND) en verantwoording van het persoonsgebonden budget (PGB) of de kinderopvangtoeslag.

Het Formulierenspreekuur is vanaf 10 mei elke dinsdag van 10.00 tot 12.00 uur in het Holstohus aan de Jan Schamhartstraat 5 in Olst. Bij binnenkomst kan de aanwezige gastheer of -vrouw je de weg wijzen.

Wil je telefonisch nog iets vragen dan kun je bellen met mevrouw Dinie Euverman (0570 – 563600).

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.