feest in heino willem en alie van olst 60 jaar getrouwd

Feest gisteren bij Willem en Alie van Olst aan de Lemelerveldseweg in Heino. Het echtpaar was dinsdag namelijk maar liefst 60 jaar getrouwd. Het diamanten stel werd persoonlijk gefeliciteerd door burgemeester Dadema.

Willem van Olst werd in 1932 geboren in het Gelderse Wapenveld. Alie Bosch had in 1936 de wieg in Nieuwleusen staan.

Vonk
Ze ontmoetten elkaar op de Christelijke Jongeren Vereniging Schelle. Al snel sprong de vonk over. In 1956 stapten  ze in het huwelijksbootje en settelden zich in een boerderijtje nabij Zwolle in Buurtschap Oldeneel.

Willem was actief voor de Gemeente Zwolle. Alie was huisvrouw, maar maakte veel tijd vrij voor vrijwilligerswerk.

Alie en Willem kregen drie kinderen. Dochter Ria werd in 1958 geboren, Jan in 1960 en Bert in 1964

Willem ging met pensioen, maar dit betekende niet dat hij achter de geraniums ging zitten. Aan het huis was altijd wel wat te klussen en ook de tuin kon altijd netter. De groene vingers lieten Willem na zijn dienstverband niet in de steek, want de groentetuin wordt nog altijd met liefde onderhouden. Samen met Alie zijn ze lang actief geweest op Zorgcentrum Zandhove waar beiden vrijwilligerswerk deden.

Ook de kleinkinderen en achterkleinkinderen worden nog altijd verwend. De lekkerste tomaten en groentesoepen komen uit de keuken aan de Lemelerveldseweg.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.