familie en kist tijdens uitvaart vast in lift

Volgens de betrokken uitvaartonderneemster was er sprake van overbelasting van de lift. Het maximumgewicht werd overschreden, waardoor de installatie halverwege haperde.

Anderhalf uur
Gelukkig konden de deuren al snel worden geopend, waardoor de mensen in de lift water konden krijgen. Dat was wenselijk, aangezien ze in totaal anderhalf uur moesten wachten. In de tussentijd werden de overige gasten door mensen van Angeli Custodes voorzien van koffie.

De brandweer moest uiteindelijk langskomen om het probleem te verhelpen. Toen de familieleden en de kist weer uit de lift waren bevrijd, kon de rit naar het crematorium beginnen. Ook daar was flexibel gereageerd op de vertraging, waardoor de uitvaart alsnog een waardige werd.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.