euromaster raalte beste autogarage van nederland

Hoe wordt een garage in het pittoreske Salland de beste garage van Nederland? “Eerlijk zijn”, aldus vestigingsmanager Hans Reimink.

“We luisteren goed naar de autobezitter, maken heldere afspraken over reparatie en prijs en komen onze afspraken na. En natuurlijk staan we altijd klaar voor onze klanten. Ook na werktijd. Maar ach, als zo’n klant daardoor voor de rest van zijn leven bij ons terugkomt met zijn auto, en zijn buurman, en zijn schoonvader er bij, dan ben ik een tevreden mens.”

Kwaliteit
De kleine receptieruimte bij Euromaster Raalte oogt gezellig rommelig. Klanten schuiven aan de leestafel aan en wachten op hun auto met koffie, krantje en gratis WiFi. De werkplaats daarentegen is verrassend ruim en overzichtelijk. Ondanks dat er vijf auto’s tegelijk op de brug staan, wordt er ordelijk en efficiënt gewerkt en loopt niemand elkaar in de weg.

“Een plaats voor alles en alles op zijn plaats”, zegt directeur Car Services Jos Gesthuizen van Euromaster Nederland. “Op al onze vestigingen streven wij naar de hoogste kwaliteit in de uitvoering van de werkzaamheden. Ik ben er trots op dat de mannen van Euromaster Raalte zich de beste garage van Nederland mogen noemen. Ze hebben deze waardering beslist verdiend.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.