Home / archiefcentraal / en dan staan ze s nachts bij jou in de tuin te pissen

en dan staan ze s nachts bij jou in de tuin te pissen

”Rond 22.45 uur stopten twee bussen, mutjevol jongeren, voor ons huis en uit de laatste bus stapten tientallen jongeren naar buiten om te urineren. De jongens tegen de haag en de meiden in de tuinen van onze buren. Toen ik hen aansprak was natuurlijk hoongelach en bespotting mijn deel. De chauffeur zat achter zijn stuur en keek vooral de andere kant op. De chauffeur van de voorste bus kwam naar me toe en was erg geëmotioneerd. Hij riep dat de jongeren hier niet mochten urineren en hief zijn handen omhoog uit onmacht. Het leed was al geschied.”

”Let wel, ik vind uitgaan heerlijk en feestvieren fantastisch, maar ik vind het respectloos anderen op deze wijze overlast te bezorgen. Ook vind ik het onverantwoord dat jongeren op deze wijze worden vervoerd. De bussen waren echt overbelast.”

De Broelander heeft ook Lucky Rijssen gebeld. Daar kreeg hij de voicemail. Vorige jaar gaf Lucky ons als reactie dat het buiten hun verantwoordelijkheid ligt wat de jongeren uitspoken op weg naar de discotheek. Lucky: ”Het is de verantwoordelijkheid van de jeugd. Wij proberen de overlast altijd tot het minimum te beperken en helaas is dit gebeurd. Wij zorgen alleen voor veilig vervoer. We huren voor het vervoer een professioneel busbedrijf in.”

Vorige jaar berichtten we ook over de overlast. Zie de berichten in het dossier.

Lees ook

Bijplaatsen korhoenders op de Sallandse Heuvelrug gaat door

ZWOLLE – In totaal gaat het 300.000 euro kosten: Staatsbosbeheer mag de komende vijf jaar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.