ellen ten dame speelt tijdens ijsseltheaterfietstocht

 

Om 18.00 uur kun je deze dag op het festivalterrein van het Infocentrum IJssel Den Nul heerlijk buiten aanschuiven. Aan lange tafels kan iedereen genieten van een streekmaaltijd. Met de geur van pruttelende koffie, is er tijd om na te tafelen of mee te doen met een interactief programma met mini welness, theater en poëzie.

Ellen ten Damme
Ellen ten Damme verlaat haar woonark en strijkt deze avond neer aan de oevers van de IJssel. Ze laat haar veelzijdigheid en zangtalent galmen over de uiterwaarden. Onlangs nog, speelde ze de rol van Maria in the Passion.

Het optreden van Ellen ten Damme wordt gevolgd door poëtisch circusspektakel van de Franse theatergroep Compagnie (Reve)². Zij nemen het publiek mee in een droom.

Daarna is het weer tijd om te ontwaken, te borrelen en mee te deinen op de golven opgewekt door de energieke muziek van Trio The Blue Notes Rollers. Ze knallen als het moet en swingen waar het kan.

Meer informatie over het programma, de kaartverkoop, gratis busvervoer en extra veerdienst is te vinden op staging2.theatersolstwijhe.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.