eindelijk weer een sallandsche heerenzitting in raalte

Op zondag 10 april vindt de eerste Sallandsche Heerenzitting plaats in De Leeren Lampe in Raalte. Na een afwezigheid van meer dan acht jaar heeft Raalte weer een eigen Heerenzitting. Vroeger was het meer een Raaltese aangelegenheid, maar de organisatie van nu heeft het wat breder getrokken over heel Salland, en met succes, want de kaartverkoop gaat erg goed.

De organisatie is in handen van Eelco Koenjer van Tribe Boekingen/EelcoKoenjer.nl en Arjan Bekedam, eigenaar van de Leeren Lampe. Arjan is verantwoordelijk voor het horeca gedeelte en Eelco neemt het programmagedeelte voor zijn rekening. Samen met een viertal andere medewerkers is er een fantastische dag in elkaar gezet en worden de gasten ontvangen in een sfeervolle Leeren Lampe.

De speerpunten van de Sallandsche Heerenzitting zijn: netwerken, eten, drinken en beleven. Dit alles onder het genot van top entertainment. Het verrassingseffect is groot, want bij binnenkomst weet nog niemand wat die dag brengen zal. Het programma wordt namelijk strikt geheim gehouden tot op de dag zelf.

De dresscode is ‘black tie’, dus de ‘heeren’ worden vanaf 10.15 uur in smoking verwacht bij De Leeren Lampe.

Het officiële programma is van 11.00 uur tot 15.30 uur. Na afloop zal er in de grote zaal van De Leeren Lampe een afterparty plaats vinden met een DJ. De afterparty is tevens weer toegankelijk voor de vrouwen.

Voor de heren die er nog bij willen zijn op zondag 10 april zijn er nog enkele kaarten verkrijgbaar.

Kaarten kosten €90,00 exclusief BTW. Dit is inclusief het eten en drinken en het entertainment tot 15.30 uur. Vanaf de afterparty zal er met munten gewerkt worden. Kaarten kunnen online besteld worden via http://sallandscheheerenzitting.nl of middels een mail naar eelco@sallandscheheerenzitting.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.