egcs verkozen tot beste computerwinkel van overijssel

De ICTWaarborg Awards werden woensdagavond 30 maart tijdens een feestelijke bijeenkomst uitgereikt in The Harbour Club Amsterdam. EG Computer Specialisten werd door het publiek gekozen uit 5.000 deelnemende bedrijven.

‘Erg trots’
“Op deze Award zijn we dan ook erg trots”, aldus de heer van der Sligte en de heer Krukkert van het winnende bedrijf. “Vooral het feit dat het om een publieksprijs gaat; het zijn uiteindelijk je klanten die toch bepalen of je het echt goed doet. Daarbij heeft ongetwijfeld meegespeeld dat wij als ICTWaarborg-deelnemer onze klanten allerlei extra zekerheden kunnen bieden.”

Zo bieden gecertificeerde deelnemers van ICTWaarborg bijvoorbeeld de zekerheid dat de klant deskundig en goed wordt geholpen.

“Om onze bestaande klanten te bedanken voor hun blijk van waardering voor EG Computer Specialisten en om onze nieuwe klanten te verwelkomen hebben wij de hele maand april de mooiste acties en aanbiedingen. Houd hiervoor onze website en Facebookpagina in de gaten.”

Over ICTWaarborg
ICTWaarborg is een brancheorganisatie voor ruim 1.300 bedrijven die ICT-producten en -diensten leveren aan consumenten en/of bedrijven.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.