Home / archiefcentraal / eg computer specialisten beste computerwinkel van 2016

eg computer specialisten beste computerwinkel van 2016

De ICTWaarborg Awards werden woensdagavond 30 maart tijdens een feestelijke bijeenkomst uitgereikt in de sfeervolle The Harbour Club Amsterdam. Dit gebeurde onder het genot van een hapje, drankje en voldoende entertainment.

EG Computer Specialisten is door het publiek gekozen uit 5.000 deelnemende bedrijven. Een mooie prestatie. “Op deze Award zijn we dan ook erg trots”, aldus dhr. van der Sligte en dhr. Krukkert van het winnende bedrijf. “Vooral het feit dat het om een publieksprijs gaat; het zijn uiteindelijk je klanten die toch bepalen of je het echt goed doet. Daarbij heeft ongetwijfeld meegespeeld dat wij als ICTWaarborg-deelnemer onze klanten allerlei extra zekerheden kunnen bieden.”

Zo bieden gecertificeerde deelnemers van ICTWaarborg bijvoorbeeld de zekerheid dat de klant deskundig en goed wordt geholpen. Zekerheid dat je waar krijgt voor je geld. Zekerheid dat, als er ondanks alle inzet toch een probleem ontstaat, men voor bemiddeling kan aankloppen bij ICTWaarborg. Allemaal zaken die door klanten worden gewaardeerd.

Dit moet natuurlijk gevierd worden! Om onze bestaande klanten te bedanken voor hun blijk van waardering voor EG Computer Specialisten en om onze nieuwe klanten te verwelkomen hebben wij de hele maand april de mooiste acties en aanbiedingen voor u. Houd hiervoor onze website en Facebookpagina in de gaten. Wilt u echt geen aanbieding missen, schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief!

Over ICTWaarborg
ICTWaarborg is dé brancheorganisatie voor bedrijven die ICT-producten en -diensten leveren aan consumenten en/of bedrijven. Dit kan zowel in een fysieke showroom, online als op locatie. Het doel van ICTWaarborg is het behartigen van de belangen van deze bedrijven in het algemeen en in het bijzonder van de bij haar aangesloten bedrijven. Ruim 1.300 zowel grote als kleine bedrijven zijn bij ICTWaarborg aangesloten om samen sterker in de markt te staan.

EG Computer Specialisten
Schoolstraat 21
8152 AR Lemelerveld
T: 0572 373604
E: info@egcomputerspecialisten.nl 

Vestiging Nijverdal
EG Computer Specialisten
Markt 3b
7442 EC Nijverdal
T: 0548 712016
E: info@egcomputerspecialisten.nl 

www.egcomputerspecialisten.nl 

Lees ook

Sportcentrum Tijenraan nieuwe locatie voor SportBSO InOranje

RAALTE – Na de herfstvakantie start SportBSO InOranje met een extra locatie in Sportcentrum Tijenraan. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.