Home / archiefcentraal / effectief eagles rolt nac op en is klaar voor play offs

effectief eagles rolt nac op en is klaar voor play offs

Hoewel het duel tussen de twee uit de Eredivisie gedegradeerde clubs op de laatste speeldag van het huidige Jupiler League-seizoen nergens meer om ging was het een drukte van belang rondom de Adelaarshorst. Fans zochten eerder dan gebruikelijk de Vetkampstraat op en in gebouw Larenstein was de persruimte weer eens vol. Aan alles was te voelen dat het seizoen van Go Ahead Eagles pas echt ging beginnen terwijl de competitie al grotendeels voorbij was. Het onderonsje met de geel-zwarten uit Breda zag iedereen als de generale repetitie voor de eerste play-off wedstrijd. Op 13 mei is VVV Venlo de eerste opponent op weg naar promotie.

 Foto’s: Johan Wolff

Lees ook

‘Een klein lichtpuntje aan het einde van de tunnel’

The Powershop in Raalte werkt in maart mee aan twee proeffestivals in Biddinghuizen RAALTE – …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.