eetbaar olst wijhe houdt eerste bijeenkomst

Vanaf 13.30 uur is iedereen op 8 mei welkom en om 14.00 uur worden op een aantal plekken bloemen gezaaid, zodat er bijenlinten kunnen gaan bloeien.

Daarna kan iedereen zich melden die dit seizoen iets wil komen doen voor het aanleggen en beheren van een buurtmoestuin en van kindertuintjes. Samen met vrijwilligers vanuit de naastgelegen Aardehuis-wijk zullen zij dit deel van het terrein als eerste omtoveren tot een nieuw eetbaar stukje Olst-Wijhe.

Het bestuur van de stichting bestaat uit Fransjan de Waard (vz.), Estella Franssen (secr.), Paul Hendriksen (penn.), Erik Roelofs en Janneke van der Brugge. Het stichtingsadres is Rietgors 2a in Olst. Het bestuur is bereikbaar via eetbaarolstwijhe@gmail.com 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.