eerste editie van de over de ijssel landgoed marathon

Op zondag 5 juni vindt de eerste editie van de Over de IJssel Landgoed Marathon plaats. De deelnemers lopen solo, in duo’s of in kwartetten een route tussen Deventer en Olst, langs en óver de IJssel.

Onderweg is er veel muziek en langs het parcours wordt gezorgd voor lekkernijen. De route is te lopen in estafettevorm. Elke hardloper van een team wordt vergezeld door een fietsende teamgenoot naast zich. Ze wisselen elkaar af zo vaak als ze zelf willen. Zo is een ‘marathon’ voor elke hardloper/trimmer haalbaar. Men gaat de IJssel over via speciaal ingezette veerponten (bij de IJssellinie) én over de spoorbrug van Deventer.

Start en finish is bij Hotel Gaia op landgoed Nieuw Rande in Diepenveen. Aanvang is om 10.00 uur. Meer informatie op staging2.overdeijssellandgoedmarathon.nl. Daar kun je je ook inschrijven (voor 1 mei). Op dit moment staat de teller al op 320 lopers.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.