eenvoudige winst voor marienheem

Na vier verloren wedstrijden op rij werd het hoog tijd voor de ploeg van trainer Sander Brinkman om de nodige punten te pakken. De laatste punten dateren van 6 maart en werden behaald bij v.v. Vilsteren. De winst op v.v. Manderveen zorgt ervoor dat er een klein gat van drie punten ontstaat tussen de nummer 8 Mariënheem en nummer 9 SDOL. SDOL wist vandaag niet te winnen bij v.v. Langeveen die weer één plaats boven Mariënheem staat op de 7e plek.

Trainer Sander Brinkman is tevreden over de winst van vandaag: ‘In de 6e minuut wist Randy Bloeme al te scoren. Eigenlijk geheel volgens plan. De laatste vijf wedstrijden heeft Manderveen alle wedstrijden maar met één doelpunt verschil verloren. Dus we moesten het verschil al snel maken en dat is gelukt’. De oefenmeester van Mariënheem geeft wel toe dat zijn team heeft verzuimd om de score uit te breiden.

Zowel de eerste als de tweede helft heeft Manderveen weinig weten in te brengen. Volgens Brinkman was de keeper van de tegenstander de beste man van het veld vanwege alle reddingen die hij moest verrichten. Brinkman: ‘Wij waren op enkele moment ook wel slordig in de afronding. Een bal te breed of te hoog, maar het was voor 95% één richtingsverkeer. Dat is wel lekker voetballen voor een keer en geeft zelfvertrouwen aan het team’.

S.v. Mariënheem zal het volgende week moeten opnemen tegen de koploper v.v. Hoonhorst. Sander Brinkman kijkt met vertrouwen uit naar de wedstrijd in Hoonhorst: ‘We kunnen komende week met opgeheven hoofd richting Hoonhorst gaan denk ik’.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.