eagles door winst op volendam zeker van play offs

Go Ahead Eagles heeft de thuiswedstrijd tegen FC Volendam maandagavond met 3-2 gewonnen. Een belangrijke overwinning, want door dit resultaat mogen de Eagles gaan spelen in de play-offs voor promotie naar de eredivisie.

Waar de Deventenaren niet altijd even makkelijk scoren, was het vanavond al snel raak. Na vijf minuten trapte Van der Meer een fantastische lange bal naar Maatsen, die gaf een goede voorzet die werd binnengekopt door De Kogel. Hierna waren en voldoende kansen om de voorsprong uit te bouwen, maar waren het uitgerekend de mannen uit Volendam die de 1-1 maakten. Dit was tevens de ruststand.

Invaller Van Ewijk zorgde er na rust voor dat de Eagles weer op voorsprong kwamen. Hij krijg hierna zelfs de grootste kans op de 3-1, maar faalde vanaf elf meter. Volgens voetbalwetten scoort op zulke momenten altijd de tegenstander, dat gebeurde vanavond een kwartier voor tijd ook. De wedstrijd leek af te stevenen op een gelijkspel, maar Teijsse zorgde in blessuretijd nog voor de bevrijdende treffer, 3-2.

Foto’s: Johan Wolff

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.