Home / archiefcentraal / doelpuntloos gelijkspel voor nieuw heeten

doelpuntloos gelijkspel voor nieuw heeten

Door de puntendeling blijft Nieuw Heeten op de zesde positie staan. In de derde periode gaat het de ploeg van hoofdtrainer Harold Sneller minder voor de wind. De eerste drie wedstrijden (van de 7 wedstrijden in totaal) hebben slechts 1 punt opgeleverd. Alleen Vilsteren, Mariënheem en Bornerbroek doen het met 0 punten per team nog slechter.

Volgens de hoofdtrainer was het terecht dat de wedstrijd in een gelijkspel eindigde. “0-0 is een goede uitslag voor ons, al hadden we in de eerste helft een paar kleine mogelijkheden. Ulu Spor had misschien meer balbezit, maar wij hadden dat goed onder controle.” Beide ploegen konden niet vaak gevaarlijk worden, en dat ziet Sneller als een compliment voor zijn ploeg.

Toch werd het voetballen door de scheidsrechter onnodig moeilijk gemaakt voor Nieuw Heeten, vindt de hoofdtrainer. “De man was wel heel erg op de handen van Ulu Spor. Hij floot wel erg vaak in ons nadeel.” Zo zag de leidsman overtredingen die er niet waren en gaf hij meerdere malen onterechte doeltrappen die een hoekschop hadden moeten zijn. “Maar desondanks moet ik mijn complimenten aan het team geven, want de jongens zijn daar niet in mee gegaan”.

Nieuw Heeten treedt aanstaande zondag thuis aan tegen Bornerbroek. De wedstrijd begint om 14.00 uur op Sportpark De Belte. Laatstgenoemde ploeg verloor zondag nog met 2-1 van SDOL.

Lees ook

Ilona Hiddes van start als financieel coach

Raaltese helpt om kosten en uitgaven beter in beeld te krijgen RAALTE – Ilona Hiddes …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.