dit weekend danste de wereld in raalte

De rest van het weekend stonden er nog allerlei andere leuke dingen op het programma. Zo werden ze rondgeleid in Strunk en leerden ze van alles over vroegere tijden. Ook lieten alle groepen aan elkaar zien wat ze hebben geleerd de afgelopen tijd en werd er gezellig samen gedanst in prachtige Mexicaanse rokken. Wie wil dat nou niet?

Lijkt werelddansen jou ook wel wat? Je kunt gewoon eens mee doen bij één van de groepen van Ralda. Voor elke leeftijd is er een groep, van 4 tot bij wijze van spreken 100 jaar kun je bij Ralda komen dansen. Ook is er een orkest waar iedereen die een instrument speelt terecht kan.
Voor meer informatie kijk je op staging2.ralda.nl of kijk op staging2.facebook.com/RaldaNL.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.