discus ten bolscher opent haar deuren

Discus ten Bolscher in Heino opent op 13 april haar deuren en nodigt iedereen uit om op deze dag de nieuwe winkel te bezichtigen.

Na jaren van wachten, wijzigingen in tekeningen en veranderende bouwvergunningen is het eindelijk zover, woensdag 13 april gaan de deuren open voor de klanten van de dierenspeciaalzaak.

Nieuw in de winkel is de dierenartsenpraktijk waar in eerste instantie op dinsdag een gespecialiseerde dierenarts voor de kleine huisdieren aanwezig zal zijn. Dierenartsenpraktijk Farmarts uit Staphorst, waar Discus ten Bolscher al jaren een prima samenwerking mee heeft komt nu de winkel versterken door alle diergeneeskundige diensten in de winkelpraktijk uit te oefenen.

De eigenaren van de nieuwe winkel, Diny, Gerrit en Inge ten Bolscher zijn trots op het nieuwe pand welke door bouwbedrijf Valk uit Daarle eind december werd opgeleverd. Aan de buitenkant heeft het een schitterende uitstraling en van binnen een moderne speciaalzaak voor tuin en dier met een oppervlak van bijna 400 vierkante meter. “Het is een winkel waar we ook dankzij klussenbedrijf John van Gelder en de hulp van familieleden voor de toekomst mee verder kunnen.”

Op woensdag 13 april krijgt iedere betalende klant direct 10% kassakorting op het gehele assortiment. Tevens is de dierenarts deze dag aanwezig voor een gratis check-up van jouw huisdier. Verder staat de winkel vol met verschillende leuke aanbiedingen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.