dennis koopman opnieuw op het podium

Koopman : “In de vrije training reed ik naar de veertiende plek op een nat circuit. De kwalificatietraining erna werd lastig want na één geklokte ronde begon het opnieuw te regenen. Op dat moment bezette ik plek zeven. Een aantal rijders ging toch de natte baan op, maar ik besloot geen risico te nemen, bleef binnen en eindigde uiteindelijk op plek twaalf.”

Via een goede start en een paar snelle eerste ronden wist Koopman op te klimmen naar de vijfde plek. Maar toen ging de koppeling stuk. Hij zag kans de race uit te rijden en finishte tenslotte in de klasse Moto3 nog op de derde plaats.

“Ik kijk daarom toch tevreden terug. Mijn tweede podium is binnen. Over twee weken staat op de Lausitzring in Duitsland de volgende wedstrijd op het programma.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.