de linderte laat letterlijk van zich horen

Alle kinderen mochten maandag iets meenemen van huis om geluid mee te maken. Een pan met pollepel, een vuvuzela, een fluit, een trom, van alles kwam voorbij. Natuurlijk stonden er langs de route geregeld ouders te kijken naar de herrieschoppers.

Project
Op de Linderte, bij Peuterspeelzaal Ziezo, Eigenwijs en Twister van KOOS wordt de komende twee weken gewerkt binnen dit thema. Zo krijgen de kids workshops van onder andere een rapper en komt Ralda een les geven aan de kleutergroepen.

In iedere groep wordt er gedurende twee weken in april gewerkt aan het thema. Veel groepen hebben een workshop geregeld in of buiten school. Op heel veel plekken in school en bij de kinderopvang worden activiteiten gedaan door de kinderen.

Samenwerking
De Linderte, kinderopvang KOOS waaronder het peuterwerk werken al jaren samen met elkaar. “We kijken waar we elkaar kunnen versterken, waar een win -win situatie kan ontstaan. Ons uitgangspunt is dat we de meerwaarde voor onze kinderen willen benutten”, laat directeur Han van Rhee weten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.